Popjunkien

Mitt bidrag till LCHF-hysterin

Varför LCHF?

Jag har varit yr i skallen ett tag nu, har väl egentligen inte återhämtat mig riktigt från alla de migräner jag hade under den senaste graviditeten. Jag har försökt ladda med vila och strikta rutiner för mängden jobbtimmar. Men samtidigt märkte jag att allt fler runtomkring mig åt LCHF och verkade må så bra – och bli sjukt deffade på kuppen. Och det var just Anna-Marias magrutor som fick mig att bestämma mig.

Jag hade aldrig trott att det skulle gå så fort. De första dagarna var lite småjobbiga, inte jätte, och redan efter kanske 2-3 dagar började jag märka av alla positiva effekter.

Vilka effekter?

Jag glömmer ofta bort att nämna effekter i form av noll stresskänslor, gladare humör, bättre sömn, bättre mage, ingen huvudvärk etc. Och yrseln som plågat mig i flera veckor försvann direkt. Men jag kommer alltid ihåg att nämna det här: jag gick ner 3-4 kilo på tre veckor! Och då gjorde jag inte ens det här för viktens skull från början, jag har ju inte de problemen längre.

Efter bara en vecka var kolhydraterna så långt från min kropp att jag började få antydningar till magrutor. Och nu bara måste jag ta reda på hur magen kommer se ut efter lika länge till, så jag har börjat med plankor.

LCHF och plankor – ni hör ju att jag gått och blivit Katrin Zytomierska på kuppen!

Jag ska i nästa inlägg berätta lite om vad jag äter och inte.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Mitt bidrag till LCHF-hysterin

  1. Ida skriver:

    Jag började med lchf för snart 2 veckor sen. Loving it!!! Vilken förändring.

  2. Emma skriver:

    Ok, nu måste jag nästan testa det där jag med. Känns bara så tungt att ge upp sockret totalt. Men man lär sig väl…

  3. Elisabeth skriver:

    Åh i löv it! Och ser fram emot att läsa mer om vad du äter och inte.

Kommentera