Popjunkien

Det som göms i bokhyllan…

…kommer fram när bebisen börjar krypa. Minns att jag skrev ett liknande inlägg för fyra år sedan när Bobo var bebis. Nu är det Levis tur att röja runt i bokhyllorna. Längst ner har jag hittills förvarat alla mina tidningar. Både nyköpta och såna som jag fyndar på loppis för att kunna skriva inlägg som t ex det här: en H&M-annons från 1988.

Så vårt vardagsrumsgolv ser ut så här varje kväll, ofta värre:

Men igår var det extra roligt för ur en gammal OKEJ hade Levi slitit ut en poster på Mel Gibson. När jag kom hem från jobbet låg Mel draperad över vardagsrumsgolvet. Och helt ironiskt satte jag upp den gamla kvinnohataren på ett köksskåp en stund.

Nu längtar jag efter bebisens nästa fynd i hyllorna.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Det som göms i bokhyllan…

 1. annamis skriver:

  Den frissen heter duga!!
  När min dotter var liten slet hon gladeligen ut varenda CD skiva vi hade i en lagom höjd för henne, så fodral och skiva flög åt olika håll. Varje dag. Vi sorterade varje dag och trodde hon skulle tröttna. Icke!

 2. mikebike skriver:

  Men hur länge håller det på. T är 18 månader nu och för mindre än en timma sedan såg golvet framför vår bokhylla ut precis sådär. Igen och igen och igen och…

 3. Rebecca (admin) skriver:

  tja, faktum är att mitt eget sängbord ser ut ungefär sådär dagligen, och jag är snart 33 :-O

Kommentera