Popjunkien

Jakten på en baddräkt

Om jag ser någon som har något snyggt på sig, sådär så man vill ha det själv, så går jag alltid fram och frågar efter affären.

Well, nästan alltid visar det sig nu. När vi var på Shelly beach i Manly såg jag två tjejer i likadan baddräkt. En brun med vita prickar, i halterneckmodell och låg skärning. Och även om jag nästan alltid kör bikini så behöver jag en snygg baddräkt. Eftersom det var två tjejer på samma strand som hade likadan tänkte jag att det skulle bli lätt som en plätt att hitta den i en affär.

Det har det inte varit. Jag letar ännu fyra veckor senare. Och nu har jag tre dagar på mig att hitta den.

Det närmsta jag kommit är den här från Swimwear galore. Fin ja, men inte rätt ändå.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Jakten på en baddräkt

 1. Rebecca (admin) skriver:

  oooh, fin!

 2. 30-nånting skriver:

  Åh jag är också på jakt efter en baddräkt. Tänker gömma min lekamen i den så snart den här sega ongen i magen behagar komma ut. Vi ska till Turkiet i maj och jag tänker att det nog känns fräschare med en baddräkt än med bikini.

  Jag provade en närapå perfekt Calvin Klein-baddräkt, men när jag vände röven mot spegeln visade det sig att bakstycket var genomskinligt (eller så är min röv för bred men det låtsas jag inte om här) så den gick bort.

  Jag gillar verkligen den modell du spanat in, även om det inte var den rätta.

 3. Rebecca (admin) skriver:

  önskar du också kunde botanisera här. De har ALLT. Nu har jag tydligen inte hunnit (?) köpa någon ändå. Blir nog nätet och exemplet från Kattas länk.

Kommentera