Popjunkien

Tidningen Vi skrev visst om bröllopet!

I majnumret av Tidningen Vi berättade chefredaktören att man beslutat att inte skriva en enda rad om det kungliga bröllopet.

Just därför var det kul att deras intervju med Lisa Nilsson i samma nummer indirekt faktiskt handlade (lite) om bröllopet.

Man får följa Lisa till skräddaren där hon provar den dyraste klänning hon någonsin sytt upp, inför ett hemligt tillfälle som anges som mycket speciellt. Reportern konstaterar att provtillfället ”känns en smula högtidligt, som inför ett bröllop”.

Och det var det ju också! Eller nästan ett bröllop. För nu vet vi att tjufemtusenkronorsklänningen var den som Lisa bar då hon gjorde Utan dina andetag på den stora konserten för Victoria och Daniel, kvällen innan bröllopet.

(om jag hade betalat Camilla Thulin 25 lakan för en skräddarsydd klänning hade den sett betydligt pampigare ut, och snyggare, och mindre tantig, mindre rosa mm mm).

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Tidningen Vi skrev visst om bröllopet!

  1. Stina skriver:

    För att inte tala om att hon hade samma klänning på sig kvällen efter, på själva bröllopet. Kan väl knappast vara kutym på kungabröll0p?

  2. Rebecca (admin) skriver:

    hon jobbar uppenbarligen på att få ner klänningens pris per användning, hehe

Kommentera