Popjunkien

Resedagbok från X2000

Innan veckan är slut kommer jag att ha avverkat Eskilstuna, Arboga, Göteborg och London. Och älskade Stockholm förstås. Och en julfest med ambitiöst julklappsbyte. Och ca 15 möten.

Så för att få ihop schemat var jag redan i morse, kring 7-snåret efter att jag hunnit jobba en timme, tvungen att packa trunken inför fredagens jobbresa till London. Vanligtvis packar jag någon timma innan, men redan i morse räknade jag rätt antal strumpor. Vis av erfarenhet vet jag att man inte behöver så många andra kläder, för dem shoppar man sig till på plats.

Jag drack för övrigt snabbkaffe till frukost (och åt fil och macka) för att jag inte ville väcka min son med ljud och doft från kaffebryggaren sådär tidigt. Men det gjorde väldigt lite. Jag älskar snabbkaffe.

snabbkaffe med Svampbob

Men på fredag reser jag bara med handbagage medan jag checkar in min allra största kabinväska tom. I den ska alla mina Primark-inköp få ligga. Och alla mina kollegors.

Annars tänker jag inte jobba alls utan: sova länge, kolla engelsk tv, läsa engelskt skvaller, äta på Pret minst en gång per dag och åka till Spitalfields för första gången på flera år.

Men nu X2000 som sagt. Fryser lite och längtar hem efter min familj. Men jag är glad, har haft en så sjukt rolig jobbvecka, och roligare ska den bli.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera