Popjunkien

America Unchained

Vi är stora fans av den engelske komikern Dave Gorman här hemma och jag blev glad när min man uppmärksammade mig på det senaste projektet: boken/dokumentären America Unchained: A Freewheeling Roadtrip In Search of Non-Corporate USA.

Det är berättelsen om när Gorman försöker resa genom USA utan att använda sig av kedjor. I en ”Ultimate American road-trip” ska han köra från kust till kust och bara köpa mat, bensin och övernattning hos lokala, självständiga serviceställen. Ja, såna som inte är McDonalds eller Best Western.

De två tidigare grejer jag gillar bäst är Are you Dave Gorman? och ”Dave Gorman’s Googlewhack Adventure”.

Läs mer om googlewhacks här. I korthet är det när en googling på två stycken ord bara genererar en enda träff. Inte helt omöjligt att göra på svenska Google men inte helt rätt enligt reglerna antar jag eftersom orden måste finnas i Googles lexikon (som är på engelska). Varning: börja inte testa själva. Man fastnar!

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera