Popjunkien

Colbert Report ikväll kl 21.55

Vill ni läsa mer om vad jag gör på jobbet egentligen, eller inte? I såna fall skulle jag kunna berätta historien om Colbert och de svenska lingonen. Så här:

Colbert Report på svenska Comedy Central, ikväll kl 21.55.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Colbert Report ikväll kl 21.55

 1. Hanna skriver:

  Vi (jag iaf) vill så klart!

 2. persiadcgee skriver:

  vilken kanall sänder?

 3. JET skriver:

  Berätta, och förklara gärna också varför TCR sänds i Global Edition-version istället för i sin helhet.

 4. Astrid skriver:

  Ja, jag vill absolut höra mer! Hur intressant som helst.

 5. Rebecca (admin) skriver:

  Hanna & Astrid: då vet jag att åtminstone någon är intresserad av mina jobbrelaterade inlägg :) ett jättelångt sådant kommer jättensnart.

  John Eje: Det här är vår lanseringstablå och vi jobbar hela tiden med att fylla på med program. Vi testar olika format och blandar allt från smal politisk satir till (kanske inte lika eh… cutting edge) According to Jim. ”Global Edition”-versionen av Colbert Report är en första chans för de svenska tittarna att bekanta sig med Stephen Colbert och hans skruvade karaktär. Men vi utesluter inte att vi tar in den andra versionen längre fram.

 6. Daniel skriver:

  Fast man kan se hela avsnitt av the Colbert Report på http://www.comedycentral.com/colbertreport så alla som inte vill se GE kan ju se det där.

 7. Rebecca (admin) skriver:

  exakt, viktig kommentar, och en fantastisk sajt. De mest inbitna satirintresserade kollar redan serien online sedan länge. Det är jättemycket svenska besök på den internationella CC-sajten och det tänker vi inte ens försöka tävla med. De har långt mycket mer material där än vi någonsin kan få tillgång till.

Kommentera