Popjunkien

Årets.

Jag spände mig nog lite när jag på nyårsnatten utropade 2008 som ett rockande år (pinsamt ordval, jag vet men jag var slav under skumpan). När Josefine bad mig exemplifiera detta guldår så tog det stopp vid ”jag började mitt nya roliga jobb”.

För när jag ska försöka komma ihåg förra året så känns det rätt mediokert ändå. Mitt nya tillfredsjag har ju med andra år att göra. 2006 blev jag mamma och smal, 2007 var jag småbarnsmamma, glad och rolig. 2008 har jag fortsatt vara allt det där men inte lika intensivt som 2007 (för oh boy vilket år DET var).

Inga direkta konsertupplevelser, inga resor att blogga hem om, nästan ingen shopping, inte så mycket läsning, ingen tv-knarkning, sommarsäsongen blev typ bara Debaser som vanligt osv. Jag tror att en mer sansad bedömning av 2008 än att det ehm… rockade, var att det var ett mellanår, no more no less.

Men lite av det jag gjort under året har jag ju redan skrivit om så klicka här för bloggarkivet.

Två årskrönikor jag gillar men själv inte orkar kopiera:

Skräphögen summerar året i Facebook-statusar (min version skulle förmodligen handla om jobbstress och partykvällar under första halvåret, och jobbroligheter och sjukdomar andra halvåret).

Kinky Afro i vad kulturkonsumtionen kostat honom (min version skulle förmodligen ha musik, tidningar och tv som största poster. Och taxi, för mig är taxiåkandet kultur).

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Årets.

  1. Jenny skriver:

    hej. färsk bloggare här, men tänker mig att man kanske ska låta meddela sig när man länkar kanske? det har jag gjort i varje fall, eftersom jag tycker mycket bra om denna blogg!

  2. Rebecca (admin) skriver:

    hej, vad kul! Glad att du tipsade och jag lade genast till dig i min reader :)

  3. Jenny skriver:

    Kul! :)

Kommentera