Popjunkien

Jul i dagboken

30 december 1988

Kära dagbok,

God jul i efterskott. För sex dagar sen var det julafton. Jag ska berätta vad jag fick i julklapp. Frimärksalbum, jacka, byxor, skiva, tidningar, skidor, pjäxor och stavar, monopol, gummisnodd, armband och massor av andra saker.

26 december 1990 kl 19:27

Kära dagbok,

Det har varit jul. Jag fick: säng, sängbord, boken ”Berts vidare betraktelser”, skipants, luvtröja, örhängen, 2 st body lotion, parfym, top, trosor, plansch, 2 st videoband, väska, 3 st snoddar, liten porslinsskål och 2 nattlinnen. Allt var väl bra antar jag. Jo! Jag fick en badsvamp och ett presentkort på skiva också.

I april nån gång kommer SUPERGRUPPEN New kids on the block till Stockholm. Dom är världens populäraste (och bästa) grupp. Jag och min kusin ska till Globen och kolla på dem.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Jul i dagboken

  1. Ulla skriver:

    Ha, det bästa var att du fick en gummisnodd. Det brukade jag också få. God jul.

  2. Rebecca (admin) skriver:

    och att jag skrev ”och massor av andra saker” trots att jag uppenbarligen, på en tioårings vis, redan räknat upp allt

  3. Ulla skriver:

    Ja för vad kan ha varit mindre värt att nämna än gummisnodden, liksom?

Kommentera