Popjunkien

När jag var tolv

Vi kikar lite i min gamla dagbok. Soundtracket finns på Spotify: The diary years 88-93.

10 december 1990
Tidigare ikväll skulle jag lyssna på en låt (”Listen to your heart”) på skiva. När jag gjort det lyssnade jag på ”Cry” en låt på andra sidan av Roxettes LP (där Listen to your heart också är med). Då kom jag på hur bra texten stämmer in på mig:

Why should I cry over you
Why should I cry, cry, cry over you

Just det! Varför skulle jag grina? Senare på kvällen (18:55 ungefär) lyssnade jag på Måndagsbiten på radio och så kom det en låt. Gissa vad den hette? Det kan du inte så jag säger det. ”I’m still loving you” med Scorpions. Asbra!

Den texten stämmer också in på mig. I alla fall refrängen.

11 december 1990

Kära dagbok,

Nu skriver jag igen. Klockan är 17:49 och jag sitter i min säng och lyssnar på ”Still loving you” på band. Jag spelade in den igår. Nu är den slut. Nu!

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till När jag var tolv

  1. Carreca skriver:

    Fint detta. Nu!

Kommentera