Popjunkien

Juleskum, bloggeskum

Jag är ju förresten så bloggskadad att jag tänker ”nu blir Eleonore glad” när jag ser att skumtomtesäsongen börjat. För på den tiden då man kom ihåg vartenda blogginlägg någon skrivit så skrev hon mycket om juleskum.

Vilda Bebin har skrivit om liknande förknippningar förut. Hanna = koriander och jag = plankstek.

Vilka prylar/saker/företeelser förknippar ni olika bloggare med?

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Juleskum, bloggeskum

  1. Olle skriver:

    Jag har en vän som bloggade väldigt roligt om just skumtomtar förra julen. Istället för lucköppning körde han med skumtomte-låde-öppning, och skrev om hur många lådor skumtomtar hans familj plöjde igenom under december månad. Det var läskigt många.

  2. Jessica skriver:

    Jag testar lite bara.

Kommentera