Popjunkien

Så här var mitt EMA, del 2

Några fler personliga minnen från Europe Music Awards:

Som om inte EMA-träffandet var nog så ser vi Tokio Hotel i säkerhetskontrollen på flygplatsen. Vi står i en jättelång kö och en kollega framför oss ser de där TH-tvillingarna tråckla av sig alla sina smycken och nitar för att gå igenom kontrollen. Jag tar över Kenzas alla väskor och hjälper henne framåt i kön så hon ska kunna komma nära dem. Hon hamnar precis bakom dem i säkerhetschecken.

Strax därefter kommer fyra tyska tjejer som sprungit tvärsöver hela flygplatsen för att komma ifatt och nu vill de skippa den flera hundra personer långa kön med ett ”pliz, it’s aaor favrit bent”. Eftersom jag ville att Kenza ensam skulle få uppleva dem på nära håll gjorde jag det enda rätta – jag försökte stoppa de tyska fansen. Ha ha ha, kan knappt fatta det själv hur pinsam jag var. Andra resenärer runtomkring mig i kön buade och bara ”kom igen, du har väl själv varit tonåring?”. Jag förklarade mig inte utan skämdes som en hund.

Personer jag är lite kär i nu: Perez Hilton, Katy Perry (jag hatar hennes låt men damn vad hon är rolig, skarp och snygg) och Jared Leto. Han verkar vara en riktig player men han är så vacker (på nära håll också) att man dånar. Och Katys kille, Gym Class Heroes-sångaren, Travis McCoy. Honom är jag också kär i.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Så här var mitt EMA, del 2

 1. Malin skriver:

  Åh, jag hatar’t men jag är också svinkär i Jared. Jag får liksom bildgoogla och tråna men du fick se honom irl. *avundsjuk*

 2. Astrid skriver:

  HAHAHA, gud vad roligt! Sjukt fint att du offrade dig där i kön.

  Och jag vet, står inte ut med Katy Perrys musik men hon verkar som en sån person man vill vara kompis med.

 3. Hanna skriver:

  Åh, Travis…

 4. Olle skriver:

  Är jag den enda som typ aldrig hört Katy Perry eller?

 5. Hanna skriver:

  Olle: ja.

Kommentera