Popjunkien

Heja 90-talet!

Ingen Popjunkie-läsare blir väl förvånad över det Aftonbladet skriver: Nu är 90-talet tillbaka.

Gissa om jag håller med? Jag hävdar att 90-talsrevivalen är själva anledningen till allt det här popkulturella bloggandet vi håller på med. Vi som var tonåringar på 90-talet är redan så nostalgiska att vi youtubar Beverly Hills-klipp och diskuterar Rachel-frisyrer innan vi ens fyllt 30.

Vi som befinner oss i mittfåran alltså, Blondinbella och modebloggar står ju för något helt annat. Personligen var jag nostalgisk redan som 20-åring och då var nittiotalet inte ens slut.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Heja 90-talet!

 1. saom skriver:

  Åh, jag kunde inte hålla med mer! Leve nostalgin.

 2. Hanna skriver:

  Som att jag tänker på mamma Walsh varje kväll när jag smörjer in händerna i sängen.

 3. madeleine skriver:

  haha samma här!!

 4. Rebecca (admin) skriver:

  vad roliga ni är!

Kommentera