Popjunkien

Intimacy – Bloc Party

Jag har uppenbarligen suttit under en liten sten de senaste veckorna. Fattar först idag att Bloc Party e-släppt sin nya skiva Intimacy. Den fysiska skivan kommer i slutet av oktober.

Hoppas den är bättre än senaste singeln Mercury. Jag tål den inte. Men som en vän sa kräver Bloc Party ofta några lyssningar innan man hittar hela vägen. Som med ”The Prayer” – en av få låtar (kanske den enda) som jag, J och P alla har i våra iPods. Vi har alla varsin musiksmak.

Bonusfakta: jag tycker det är så sympatiskt att gitarristen Gordon Moakes tagit långledigt för att han och hans fru väntar barn. Stand-in på pågående turnén är Daniel Lindegren (aka Tommy Sparks). Läs t ex hos NME (notera hur jag för en gångs skull inte länkar till Celebrity Baby Blog hehe).

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera