Popjunkien

Att komma hem ska vara en läsfest

Jag är hemma igen. Och den här gången gör jag något jag sällan brukar orka men hej, det regnar och jag har två semesterdagar kvar. Nämligen: ta en veckas morgontidningar. Lägg högen tungt på magen. Börja bläddra!

Det tog mig hela gårdagskvällen att läsa en veckas nyheter, medvetet i fel ordning, jag började med onsdag 6 augusti och slutade med förra onsdagen. Jättespännande att pussla bakåt och samtidigt referera till maken. ”Det verkar som det stormat en del”.

(Fast just det kunde jag se med egna ögon på balkongen där mina fina pelargoner låg och simmade i sina krukor).

Idag har jag varit hos min älskade frisör och tvåtimmarsläst skvaller och nu sitter jag här äter ostbågar och/eller taxfreegodis och läser ikapp bloggar. Gordon Ramsey ryter i bakgrunden. Man kan bara kalla det en sak: komma-hem-mys!

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Att komma hem ska vara en läsfest

  1. Bisonfredrik skriver:

    Jag kan inte bestämma mig om Gordon alltså. Frustrerande. Jag kollar Kitchen Nightmares och tycker han kan vara riktigt vettig stundtals. Sen kollar jag Hell’s Kitchen och han skriker ”fat pig” till en tjej liksom. Inte okej. Men det blir ju bra tv såklart.

  2. Rebecca (admin) skriver:

    jag är skeptisk till de amerikanska programmen, de är för hårt styrda och det är så överdriven dramatik. Stora eldar och hetsiga pukor liksom. Och det töntiga ”yes chef” och ”no chef”

    men i de engelska gillar jag honom på riktigt (som jag säkert bloggat om hundra ggr tidigare)

Kommentera