Popjunkien

Den där listan som alla gör

1) Vad åt du till frukost?
Polarmacka med bregott och hushållsost. Två koppar mörkrostat bryggkaffe med mjölk.

2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
Det skulle då vara den där bilden på min skurtantsfrisyr som jag tog i morse för jag ville visa Hanna. Men nja, njä.

3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Min vän Lotte.

4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet…
Vit.

5) När var du arg senast?
I eftermiddags.

6) Ditt bästa minne från skoltiden?
Högskolan var kul.

7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
Hela åttan. Brr.

8) Yoga eller löpning?
Yoga, bara för att löpning är en av de tråkigaste sakerna jag kan tänka mig. Jag gick på gravidyoga och det var väl ok. Jag lärde mig att andas som man snarkar typ. Använde det aldrig sen när ungen väl skulle ut.

9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
Spag bol! Spaghetti är min favoritpasta. Den jag ogillar mest: penne.

10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
I jobbet läser jag hur många som helst, olika varje månad. Privat läser jag också jättespretigt, men t ex: morgontidningarna, kvällstidningarna (+ på nätet), gratistidningarna, Q Magazine, Filter, engelska Marie Claire, engelska Elle, Pause, Mitt i söderort, Nöjesguiden, Rodeo, Vice, People, Allas Veckotidning.

11) Favoritkaraktär i deckare? Böcker, teve eller film… your choice.
Men vad svårt. Jag har nog ingen. Såg iofs sista Twin Peaks-avsnittet häromkvällen och kom in i en Agent Cooper-känsla, räknas han?

12) Teveprogram du aldrig missar? Och om du gör det så ser du till att spela in eller kollar reprisen.
Ni kommer inte tro mig men: inget. Jag överlever om jag missar det mesta (men det är bara för att jag kan googla fram handlingen ändå haha). Men just nu kollar jag alla avsnitt Project Runway när jag kommer åt.

13) Vem är du avundsjuk på? Eller vilka.
Ingen enda.

14) Din bästa revansch?
Att jag blev smal.

15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Namnen kommer inte säga er något ändå så jag skriver dem inte men jag har haft två jättejättedåliga (och konstiga!) chefer. Den ena för minst femton år sedan och den andra för ca tio år sedan. Nu i efterhand är jag glad över erfarenheten, jag lärde mig extremt mycket av att vara… förtryckt, men där och då var det skitjobbigt så klart. Som bra chefer säger jag självklart mina nuvarande, de har lärt mig allt jag kan.

16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta?
Leverstuvning.

17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
Den person som designat de där nya galgstropparna på klänningar och toppar. I stället för två (irriterande) stroppar i axelsömmen kommer kläder numera med en hel som sticker upp. Jag ser dagligen tjejer som har ett handtag uppe i ringningen på sin klänning. Detta är en skandal i stil med de där små taggarna som sitter på kavaj- och rockärmar, som konsumenter inte vet att man ska klippa bort.

Vadå? Det är alltså ingen offentlig person som bestämt det? Nehej, då vet jag inte vem jag skulle vilja prata med. I alla fall ingen fredshjälte eller rockstjärna. Offentlig person, offentlig person… kanske Rikard Palm, så vi kunde reda ut den där mustachsituationen. Ja tycker folk i tv ska få se ut som de vill, så länge de talar rikssvenska (skojar!).

18) Kaffe eller te?
Kaffe, enligt punkt 1. Bryggt i Moccamastern hemma i mitt kök. Godaste som finns!

19) Skostorlek?
40

20) Hur ofta är du på IKEA?
Jättejättesällan, om man jämför hur mycket tid och energi jag ägnar åt att försöka ta mig dit. Varenda besök är en logistisk mardröm och då bor jag ju bara några kilometer från stället. Men tja, 1-2 gånger om året kanske.

21) Om du hade fem miljoner över….vad skulle du då köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna…
10 miljoner tuggummin

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Den där listan som alla gör

  1. Hanna skriver:

    Du måste ju visa mig bilden iaf! Nu ska jag också sno den här listan.

Kommentera