Popjunkien

Brenda återvänder till West Beverly

Vilken PR-dröm att jobba med den nya versionen av Beverly Hills 90210. Varje ny nyhet om serien leder till en massa publictet, om det så handlar om att någon kanske ska vara med eller att kidsen ska hänga på ett renoverat Peach Pit.

Men oh boy veckans bästa nyhet i 90210-världen är ju tveklöst att, tadaa, Brenda Walsh kommer tillbaka! Som vuxen är hon en framgångsrik teaterskådis som kommer tillbaka till West Beverly High för att regissera en skolmusikal. Nu hoppas jag på ett stycke återvändande Dylan också. Läs mer överallt, t ex här och här.

Serien som nu heter 90210 har premiär 2 september i USA på CW. Officiell sajt här.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Brenda återvänder till West Beverly

  1. Kattis skriver:

    Jag kan knappt bärga mig. Har längtat efter Brenda sedan hon försvan. Detta är helt klart höstens stora tv-händelse, tillsammans med Whedons Dollhouse och Abrams Fringe.

Kommentera