Popjunkien

”Run Yasmine, run like the wind”

Den här låten har jag haft på hjärnan i en dryg vecka nu. Klart jag delar med mig!

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till ”Run Yasmine, run like the wind”

  1. Hanna skriver:

    Hahahaha, tack för den!

  2. Mimmi skriver:

    Haha, den är så bra! Verkligen catchy. Men jag tyckte alltid så synd om killen med mustaschen som tydligen var så ful att han alltid fick synas sist av alla trots att han varit med längre än de flesta.

  3. Astrid skriver:

    Baywatch var (på riktigt) ett av mina favoritprogram när jag var typ tio. Det var i tonåren då jag såg någon repris som jag förstod precis hur ofräsch serien var, haha! Typ tre minuters montage med Pamela hela tiden, och inte med något bra skäl ens! Fast det är väldigt roligt att kolla på. Är rubriken en referens till Vänner förresten?

Kommentera