Popjunkien

Belinda och fotominen

Att Sofi Fahrman har en och samma fotomin är ju bevisat sedan länge. Om jag hade lite tid över skulle jag klippa ihop en liten bildserie som skulle heta ”Belinda Olsson, luggen och fotominen”. Nöjer mig med att notera det mellan bild ett och två i det här inlägget tagits 17 (!) bilder. Jag antar att det tar tid att öva fram den perfekta fotominen när man kliver upp klockan 06.00 och har bråttom till sin första morgonsändning på Morgonpasset.

Jag tycker också att Belindas nya lugg blev jättejättefin men i min värld är det ingen vits att lägga upp nya bilder vareviga dag när de ser exakt likadana ut? Fahrman byter ju åtminstone kläder.

Belindas blogg.

(Om det inte framgår här tycker jag att Belinda är bra. Delar särskilt hennes åsikt i Sex and the city-debatten och huruvida mammor ”får” parta och dricka sprit. Allt står i bloggen – läs!).

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Belinda och fotominen

 1. Belinda Olsson skriver:

  Men min fotomin är ju ett skämt, i synnerhet 06.00 på morgonen !Har du inte fattat det…

 2. Hanna skriver:

  Men det roliga var ju de där 17 bilderna, att det tog så lång tid att få till ett skämt :)

 3. Rebecca (admin) skriver:

  Att tidig-morgon-bilden är ett skämt förstod jag så klart, men är verkligen alla andra bilder det? Det har jag inte fattat.

  Men jag säger som Hanna, det roliga och det som gjorde att jag skrev inlägget ovan var de sjutton bilderna tagna kl 6 på morgonen. Ambitiöst om inte annat! (och snygga)

Kommentera