Popjunkien

Tizzla

Egentligen vill man hålla sånt här för sig själv men samtidigt tycker jag den här lilla pärlan förtjänar all uppmärksamhet de kan få. För samtidigt som coola Swedish hasbeens tar över världen finns en liknande liten träskoleverantör här i Eskilstuna: Tizzla. Jag var i deras butik idag och gjorde ett efterlängtat inköp, men man kan även handla online.

Det som fick mig att falla var ett par höga skor i rätt grön nyans. Något som t ex Hasbeens saknar. Ett mysterium om du frågar mig, knalligt färgade skor i alla nyanser utom grönt?! Mina Tizzla-dosor är visserligen inte knallfärgade, men de är gröööna.

Tizzla-Rajka berättade att det är hon och hennes man som tillverkar skorna för hand enligt någon sorts gammal tradition. De köpte utrustningen för ett år sedan och har långsamt skalat upp verksamheten. Jag tyckte de skulle börja sälja i butik i Stockholm, hon sa att de funderar på det.

(Tipstack till Mel E som har ett par snygga röda).

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Tizzla

  1. stina skriver:

    blivande eskilstunabo tackar för tipset!

Kommentera