Popjunkien

PSL och Guitar Hero på WTAI

Festivalbloggar finns det verkligen för många av. Men de brukar vara sorgligt dåligt uppdaterade. Ska någon festivalrapportera angeläget förväntar jag mig minst fem inlägg per dag, eller fler. Därför är den enda hultsfredsblogg jag följer PSL. Love it!

Annat festivalrelaterat i helgen är Where the action is i Stockholm i morgon. Min kund Activision är en sponsor och de kommer finnas på plats med nya spelet Guitar Hero Aerosmith, som inte ens är släppt än! Det innehåller både Aerosmith-klassiker och andra rocklåtar som bandet själva valt ut.

Jag har två biljetter till festivalen att lotta ut. Ja, det är extremt kort varsel, men hinner du tävla och vinna får du samtidigt träffa mig (och mitt barn) för personlig leverans av vinstbiljetterna. Sa jag att det var två stycken? Det är det.

Fråga 1
Vilket år startade Aerosmith?
1. 1969
X. 1970
2. 1865

Fråga 2
Vilken färg har tangenterna på Guitar Hero-gitarren?
1. Grön, brun, gredelin
X. Midi, Maxi, Efti
2. Grön, röd, gul, blå, orange

Fråga 3
Vilken är min favoritlåt i Guitar Hero 3?
1. Helicopter – Bloc Party
X. Even flow – Pearl jam
2. When you were young – The Killers

Dessutom vill jag ha en motivering – berätta ditt bästa festivalminne!
Jag är envåldshärskare och drar en vinnare ikväll. Det vinnande minnet kanske publiceras här i bloggen.

Mejla mig svaren på reblo snabela spray punkt se.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera