Popjunkien

Senaste nytt: förra årets sommarpratare

Jag letar efter den officiella informationen om vilka bisittarna ska vara i Morgonpasset i sommar. På lite olika bloggar kan jag läsa att det är Belinda Olsson, Andreas Kleerup och Nour El-Refai. Bland andra. Men jag vill veta alla!

Anmärkningsvärt nog finns informationen inte på Morgonpassets egen sajt. Och när jag går in på SR:s pressajt för att kolla blir jag upptagen med annat, så jag vet ärligt talat inte om de publicerat Morgonpasset-info där heller.

För kolla vilken bild som toppar deras sajt idag. En dag efter att 2008 års sommarpratare har presenterats puffar de för förra årets sommarpratare. Notera salig Thore Skogman i övre högra hörnet.

SR press

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Senaste nytt: förra årets sommarpratare

 1. Caroline skriver:

  Haha! ”Salig Thore Skogman” är ett fantastiskt uttryck. Å så fint, å så roligt.
  Jag slår mig på knäna av fnittrig förtjusning.
  (Ja, jag är medveten om hur töntigt det låter. EXAKT hur töntigt det låter)

 2. Rebecca (admin) skriver:

  jag skrev en kommentar som försvann men den gick i korthet ut på att jag nog hör hemma i 40-talet för jag gillar företeelser som att slå sig på knäna av förtjusning och att göra dubbeltumme upp och annat ehm… spexigt.

 3. Mimmi skriver:

  Du har kanske luskat ut det vid det här laget, men jag hittade detta: http://studiobelinda.blogspot.com/2008/06/alla-p-en-gng.html

Kommentera