Popjunkien

Derfor elsker homserne GP

När det i gårdagens schlager gick jättebra för Norge blev jag nyfiken på att läsa hur det togs emot på hemmaplan. Så jag gick in på vg.no för att kolla. Och det är så lätt att plocka poänger på att norska är ett roligt språk, men KOLLA vad roligt de skrev igår omkring halv tolv, innan allt var klart.

vg

(klickbar bild)

Jag har förresten hört att Queer eye for the straight guy heter ”Homsepatrullen” på norska.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Derfor elsker homserne GP

  1. Liljeholmsbron skriver:

    He He ! Gillar henne !

  2. annan skriver:

    Är inte ”homsan” en Tove Jansson-figur? Har den kristna högern koll på detta? Jag förutspår en motkampanj a la den lila Teletubbyn.

  3. Tove skriver:

    Mitt favorit-uttryck på norka är: ”Jej trenger en klut” vilket man ju lätt tror har med bajsnödighet att göra men faktiskt betyder ”Jag behöver en trasa”.

Kommentera