Popjunkien

Dagens lista

Bleka, skandinaviska kroppsdelar jag ofrivilligt bevittnat under en halvtimmes promenad i Stockholms innerstad.

1) En st mjuk kvinnomage*
2) En st rosabränd naken mansrygg
3) Otaliga blåaktiga fötter i öppna skor

Det är bara april gott folk.

*Hon bar en magtröja!

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Dagens lista

 1. Jenny skriver:

  bläh för blåa fötter! de andra lät ju inte mysiga heller iofs.

 2. Astrid skriver:

  Haha! Fy. Fast här i England älskar de ju magtröjorna, bland de läskiga ungdomarna har det aldrig varit otrendigt, så det är inte en så ovanlig syn.

  Annars var mitt ofräschaste i Vitabergsparken förra sommaren, jag och min syster satt i skuggan (det var 27 grader i skuggan den dagen, helt sjukt) och några röda unga män smörjde in sig med OLJA där de låg och stekte i solen. Så himla ofräscht!

 3. Malin skriver:

  Jag såg en kvinna iklädd ett maglinne idag som var i runda slängar fyra storlekar för litet vilket gjorde att brösten också hängde ut. Det var liksom blek degmage, lite linne, bleka bröst modell stor. Inte urhett.

 4. Jenny skriver:

  Hihi.

  Säkra vårtecken i Sverige det där. Sandaler kör jag med nu och ett halvår framåt, men tår är också de enda kroppsdelar jag tycker hör hemma nakna på stadsgator.

  Magtröjor och bara överkroppar utanför stranden eller parken, nej tack! Inte ens mitt i sommarvärmen tycker jag att det ser speciellt trevligt ut inne i stan.

  Snart är det väl dags för Sveriges killar/gubbar/män med något tvivelaktig smak att plocka fram sina ”high-water-byxor” (vilket namn sen!) i sådan där prassligt tyg och med gummisnoddar också. Som de envisas med att (o-)matcha med sådana där kardborreknäppta sandaler från valfri sportaffär. Huga!

 5. Anna skriver:

  Apropå nakna kroppsdelar i fel miljöer så kommer jag aldrig att glömma den man som regelbundet kom in på ICA-affären där jag extrajobbade iförd en stass av badbyxor (modell Speedo, alltså inte shorts) och träskor, med plånboken lite ledigt nerstoppad innanför sidan på badbrallorna (på höften). Gärna med sololja insmord över den håriga bringan också, som grädde på moset liksom.

  Visst, det var en sån där extremt varm sommar, affären låg typ 20m från närmsta bostadsområde där han antagligen/förhoppningsvis bodde, men ändå. Det slår allt. Huva!

Kommentera