Popjunkien

Duffy-tävling

Jo jag var ju och såg Duffy häromsistens. En kväll då jag var helt galet förkyld och livrädd att förstöra liveradiospelningen med min hosta. Men det gick bra! Jag grundade med lite champagne på trevligt förmingel, drack sen lite Sveriges Radio-kaffe blandat med halstabletter. Duffy var så liten och späd att man trodde hon skulle gå sönder när hon satte igång med den där starka rösten.

Jag har två nedladdningar av Duffys album att lotta ut. Är du sugen kan du svara i kommentarsfältet på följande läsarfråga.

Vilken halstablett vägrar jag att äta av princip?

1. Vicks blå
X. Fishermans friend
2. Läkerol

Motivera också: vilken av ovan äter du inte själv och varför?

Nedladdningen gäller i Telias musikbutik och jag är enväldig domare. Glöm inte kommentera med mejladress så jag kan meddela dig din vinstkod.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Duffy-tävling

 1. Anna skriver:

  Du vägrar säkert äta Läkerol eftersom reklamen är så sabla kass. Det gör i alla fall jag. :)

 2. Jo skriver:

  Jag tror du vägrar äta Vicks Blå – av samma orsak som ovan! Att reklamen är så töntig. Det ilar ju i tänderna bara man ser den (och hör den för den delen).

  Jag äter själv helst inte Vicks blå för att reklamen får mig att bli inte-sugen. Däremot går det ner en och annan Vicks Lemon. Fisherman kan jag bara äta ibland för den är så stark. Original alltså. Jag äter lite på den sen måste jag spotta ut.

 3. Jenny skriver:

  Du kanske vägrar äta Vicks eftersom det blir så mycket skräp med alla inslagna tabletter…?

  Själv hoppar jag Läkerol… Har inget emot den av princip (även om reklamen är kass) men inte hjälper den mot halsont. Då får det vara lite mer riv i tabletten.

 4. Jenny skriver:

  Svenska halstabletter. Starka som satan! Vi kanske har Lemsip, men gud vad jag saknar en riktig halstablett nar jag har ont i halsen.

 5. saom skriver:

  Tack fina du för omnämnandet i samband med bloggundersökningen! Jag blev alldeles generad, så glad blev jag.

 6. Cissi H skriver:

  Jag gissar på Fis-Hermans vän. Efter att jag hörde om en som verkligen trodde att halstabletterna uttalades så, kan jag inte inte heller kalla dem något annat längre(ja det var en person i vuxen ålder). Därför är jag lite nojig för att köpa dem (är rädd för att säga fel i affären).

 7. Rebecca (admin) skriver:

  fortsätt gissa så bestämmer jag efter helgen. Eftersom alla alternativ gissats på kan jag avslöja att en av er har rätt…

Kommentera