Popjunkien

Minnen med Imperiet hos PSL

Jag ska givetvis skriva om spelningen och mitt trevliga umgänge (ett, två) men jag har inte riktigt hunnit. Jag är förkyld för tredje gången på en månad, har en intensiv jobbvecka och dessutom en liten unge som bär små koppor av vatten på sin kropp. Bloggen blir lidande.

Men tills vidare vill jag bara tipsa om att PSL kör minnen med Imperiet. Jag har bara sett lite än men ååå jag vill kolla hela.

(Klänningen som Hanna Fahl har i inledningen har jag också, men har inte använt än. Som jag LÄNGTAR till sommaren och bruna ben. Det är den typen av klänning förstår ni, som kräver ingen-jacka och inga-strumpisar)

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Minnen med Imperiet hos PSL

  1. Annika skriver:

    Åh Imperiet. Så fint. Hannas klänning såg också fin ut, det lilla vi fick se. Får en fråga var den är köpt?

  2. Rebecca (admin) skriver:

    Åhléns!

Kommentera