Popjunkien

Ikväll ska jag hosta på Duffy

Ikväll händer det grejer! Telia bjuder in till showcase för Duffy. Hon som ansträngt kallas nya Adele, som i sin tur var nya Amy Winehouse. Har lyssnat väldigt lite på henne men det är klart jag är nyfiken: dels är det hennes första spelning i Sverige, dels är jag grymt konsertsvulten.

Som om inte det var nog blir det fördrink innan OCH jag ska blinddejta en bloggare jag varit nyfiken på länge. Måste bara köpa halstabletter och hostmedicin så jag inte stör hela spelningen, P3 Live Session sänder.

Lite recensioner: Svenskan och Aftonbladet.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Ikväll ska jag hosta på Duffy

 1. saom skriver:

  Jag såg henne på Grosvold igår, hon verkar grymt sympatisk. Och typ 16 år gammal.
  Utseendemässigt tycker jag hon är lite lik Kristin Chenoweth.

 2. Agent586 skriver:

  Jamen! Jag har ju laddat ner albumet idag! I like!

 3. Jenny skriver:

  fästmannens 24-åriga kollega sa häromdagen: den där duffy hon är rätt lik justeen springsteen. haha olagligt att säga fel på det sättet när man talar om dusty springfield. vilket engelsk media verkar likna duffy med, men jag tror mest det är för att hon har lite 60-talsstil.

 4. Hanna skriver:

  Jag antar att jag inte behöver säga att jag är sjukligt avundsjuk men jag gör det ändå. Jag ska spana ifall du är med i webb-tv.

Kommentera