Popjunkien

Cavling på besök på andra sidan bron

Jag undrade vad Viggo Cavling gjorde i Årsta när jag såg honom med familj på buss 160 häromdagen. Han hade rätt fula, korta nittotalsjeans i arbetarmodell. Såna med en stor hälla i stentvättat jeanstyg där man ska hänga en imaginär hammare. Frun var vacker och hade mycket bättre klädstil.

Enligt hans blogg bor de tillfälligt på Sköntorpsvägen medan deras vanliga lägenhet blir etagevåning.

Från en årstabo till en annan kan jag ge ett mycket bra tips. Fika inte på Javasavi i Folkets hus igen, det är det mest överskattade fiket i världen med personal som verkar akut olycklig. Det ser ut att vara bra, det borde vara bra, men det är det inte. Det bästa lokala fiket i Årsta är cafét (med fula namnet) Guldtuban borta vid Snigeltorget. Det är liiite väl proggigt även för att vara Årsta men är vänligt, har gott fika och snygga möbler.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Cavling på besök på andra sidan bron

  1. Ulrika skriver:

    Hahaha! En imaginär hammare.

  2. Tove skriver:

    Men Javasavi har ryckt upp sig lite. Var där senast i söndags och åt himmelskt goda hallonmuffins. Och scones-buffén såg smarrig ut även om de har chock-höjt priset. Jag blev nostalgisk när jag tänkte på hur vi för typ två år sen söndagsfikade med en annan Årsta-familj med bebis på jäsning…

Kommentera