Popjunkien

Who’s that girl

Robyn fortsätter greja därborta i Amerikat. Här är nya videon till nästa singel ”Who’s that girl”. En låt jag själv lyssnade sönder sommaren 2005. Den är fortfarande i topp över mest lyssnade i min iTunes trots att jag aldrig lyssnar på den längre. Det kan bero på att jag på den tiden cyklade till och från jobbet och hade längre restid (dvs iPod-tid). Sen blev jag gravid och min man förbjöd mig att utsätta magen för trafiken. Han skyllde på att jag är alldeles för disträ, hrmpf. Och nu har jag ingen cykel.

Andra saker jag tänker på när jag hör låten: partysommaren med Jossi, gröna armyjackor, Debasers uteservering, ett jobberbjudande, jättemycket bloggande, och hundra andra saker. Sommar how I love you.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Who’s that girl

 1. Jessica skriver:

  Aha, så du får dina kulturspaningar från Perez Hiltons blogg, du med?! Kollar man på inläggen där kan man ge sig den på att de sen dyker upp på ett antal bloggar, inklusive Veckorevyns chefredaktörs blogg, inom några timmar… ;)

 2. Rebecca (admin) skriver:

  alltså ja OCH nej i det här fallet faktiskt. Plockar jag något från någon annanstans brukar jag vara mycket noggrann med källan.

  Men just idag läste jag min Google reader i mobilen, skummade igenom rubrikerna bara, och såg att flera (däribland Perez) skrivit om Robyn idag. Googlade upp vad som var på gång och hittade videon rätt direkt. Och här är hon!

  Jag tycker för övrigt att just Perez uppdaterar för ofta. ORKA hänga med liksom, det värsta som finns när jag kollar mobilen på morgonen och hela readern är översållad av inlägg därifrån, så rena turen när jag någon gång lyckas fånga ngt av intresse :)

 3. Bisonfredrik skriver:

  Åh vad jag älskar den här låten. Men åh vad jag inte gillar när det räcker med att kolla på de första tio sekunderna på en video för att veta hela ”upplägget”. Det händer ju ingenting! Samma klipp och uttryck hela vägen. Jag vill ha nån form av storytellning i alla fall. Men som sagt, kanske Robyns bästa låt någonsin.

 4. olle skriver:

  jag läser inte Perez alls, orkar inte med den sidan, men det mesta om robyn hamnar på the music slut t.ex. också, och det var där jag såg det här. tror till och med de fick upp det innan perez, hah!

  (och inte konstigt att många tycker det är robyns bästa, the knife är ju med på ett hörn!)

Kommentera