Popjunkien

Berg flyttar in

Det är ju ingen hemlighet att jag är typ kär i Carina Berg. Därför blev jag glad över ”flyttar in”-konceptet, det känns som att hon för en gångs skull har en idé och ett sammanhang som är helt rätt för henne.

Ang. popkulturdetaljer som nästan är intressantare än är själva programinslagen: såg ni att Carinas Morgonpasset-bästis Peter Erixon är redaktör för programmet? Tycker det är urfint att de följer varandra som ler och långhalm, tidigare bl a i Förkväll. Ska man vara snäll så kan man säga att det nog är bäst att han inte frontar utåt längre.

Carina bloggar här.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Berg flyttar in

  1. Julia skriver:

    Åh, jag hade missat att käre Peter Erixon hade med ett finger i det programmet. Jag verkligen älskade de två tillsammans i Morgonpasset!

  2. Marcus skriver:

    Det enda som är bra med Carina Berg är att hon inte är Carolina Gynning.

Kommentera