Popjunkien

Kolikok DN På Stan!

DN har, inte en dag för tidigt, hottat upp DN på Stan. Jag har snabbögnat på sajten och i tidningen och gillar båda. Det nya formatet känns kul och jag hoppas att detta kan vara den sajt som verkligen lever upp till löftet om att vara ”din nya stockholmsguide”, andra har varit där tidigare men få har lyckats.

Jag tänker prenumerera på bloggen, tycker de samlar olika bloggskribenter på ett smart sätt. Och jag tyckte den konstiga stockholmsundersökningen presenterades rätt kul och de har korskört statstiken igen och igen på finurliga sätt. T ex i det här blogginlägget.

Men. Tidningens redaktionsbild är helt bedrövlig. Kolla här.

Tycker ni att det ser ut som de hippa kidsen som ska tipsa oss om vad som gäller nu? Exakt. De ser ut som ett gäng skogsmulle på väg hem från ännu ett skogspass. Jag menar inte att det ska vara superarrangerat men kanske bilden kunde kanske tagits inomhus, eller åtmistone utan lusiga koftor, hår i motvind och solsken i blick?

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Kolikok DN På Stan!

 1. malte skriver:

  tänkte precis samma sak, det ser ut som ett scoutläger på fjärde dagen. vem av dom ska berätta för mig vilken klubb jag ska gå till?

 2. Ann-Charlotte skriver:

  De borde kört megapretto á la Kent med 1800-talskläder och svartvitt. Äkta kulturskribenter med svårmodig uppsyn.

  Nu såg de ut som en bunt idrottslärare på konferens.

 3. Petra skriver:

  Hej Rebecca!
  Hör av dig till mig ang. 90s-kvällen! :-D

  enannansida@gmail.com

  /petra

 4. anna skriver:

  jag är också nöjd över förväntan!

  de har ju en del gamla nöjesguiden-skribenter numer, jag tyckte att jag sett det där statistik-köret i nån gammal nöjesguiden tidigare.
  därmed inte sagt att det är tråkigt hehe.

Kommentera