Popjunkien

Däckad

Det var längesen jag var så här totalförkyld att jag inte kunnat gå till jobbet på flera dagar, eller ens jobba hemma. Jag orkar inte läsa böcker, bara ligga raklång i en soffa och tycka synd om mig själv. Jag är inne på tredje sjukdagen och hoppas, hoppas kunna jobba i morgon. För i längden är det trist och stressande att vara så här inomhusbunden samtidigt som man vet att mejlboxen tickar iväg.

Men det här skulle handla om sjuksysslor. Förr i tiden när man var hemma sjuk kunde man förlita sig på lite härlig trash-tv, eller åtminstone Melrose Place. Idag: inget. Då lovar jag att jag till och med försökt titta på Montel Williams men usch och fy, maken till trist slötittarprogram har sällan skådats. Och pga sport utgår till och med Top Model ikväll.

Vanligtvis brukar jag kolla åttiotalsfilm men efter en overload i form av Pretty in pink och Some kind of wonderful var jag tvungen att ordna njutningsbara tv-moment på annat håll. Så: igår hela HIMYM säsong tre (inkl Britney-avsnittet till slut), idag de få Cashmere mafia som finns. Ikväll ska jag hyra film tror jag.

Vad gör ni när ni är sjuka?

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera