Popjunkien

Sony Ericsson W890

Jag tycker den här reklamfilmen är helt ljuvlig. I grunden för att ”Enjoy the silence” är en av mina favoritlåtar alla kategorier, men även för att produkten presenteras så smart. Precis sådär kan jag själv gapa med i bra låtar som jag lyssnar bärbart.*

Det finns en kampanjsida också där man kan spela in sin egen variant av låten: Join the song.

* fast jag vill skilja på ringandet och musikspelandet, tycker det verkar så platsineffektivt att ha (några) låtar i mobilen jämfört med flera tusen i sin iPod. Någon som använder mobilen som musikspelare och tycker annorlunda?

Dela: Facebook  Twitter 

11 kommentarer till Sony Ericsson W890

 1. Jenny skriver:

  Anvander bara telefonen som musikspelare. Hittills har jag 600 latar och har massa utrymme kvar. Vet inte varfor jag ska slapa pa ipod OCKSA. Telefonen maste man ju alltid ha med sig liksom.

 2. Henrik skriver:

  Du kan ju testa den här telefonen. 8000 låtar ska den kunna rymma. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w960i?cc=se&lc=sv

  Ps. Tror du vänt på siffrorna i rubriken ;-)

 3. Rebecca (admin) skriver:

  ja kolla, då tänkte jag ändå att det var ett ologisk nummerserie medan jag skrev det :)

  thanks!

 4. Hanna skriver:

  *raderar inlägget jag precis påbörjat om samma reklam*

  Har gnolat på Depeche hela dagen och rodnade när jag tänkte på min crush på en kille när jag gick i sjuan och tog mig själv på ganska stort allvar. Låg hemma och spelade ”somebody” om och om igen.

 5. Marcus skriver:

  Sportar man inte en manbag är en gizmo mindre i fickan alltid att föredra. Sällan lyssnar jag på mer musik än vad som rymms på 1-2 gigabite mellan tillfällena jag kan docka in i datorn och byta ut den.

 6. Hanna skriver:

  Äsch, jag skrev lite ändå.

 7. Olle skriver:

  Det ryser alltid i hela mig när en bra låt används för tv-reklam och det här är verkligen inget undantag. Snyggt.

 8. Carreca skriver:

  Jag hatar när bra låtar säljs ut till reklam.

  Men jag vet inte riktigt hur det funkar, ringer man till Gahan&Gore och frågar: – Tja, vi vill använda er låt, det blir en massa olika nationaliteter (du vet telefoner – för folk närmare och sånt) som sjunger med ni vet som man gör när man har lurar?

 9. SW skriver:

  @Carreca:
  Word! Hatar också det.

  @Marcus:
  Japp, eller så bär man varken med sig musikspelare eller mobil. Också ett alternativ!

 10. Carreca skriver:

  Marcus skriver som om han jobbar på typ King magazine. Sportar, manbag, gizmo i samma mening. Kör du med mycket grooming?

 11. Marcus skriver:

  Carreca: Aldrig läst King och ser ingen anledning att göra det heller. Jag föraktar det mesta som upphöjer mode till mer än stil med sunt förnuft. Däremot anglofierar jag mitt skriftspråk i den här typen av forum då jag likställer det med tal och jag (tyvärr?) pratar en bedrövlig svengelska till vardags.

  Nivea Soft body & Face cream och försvarets hudsalva kan jag däremot rekommendera mot fnösktorra kinder. Är det grooming nog?

Kommentera