Popjunkien

Frånvarande

Jag tycker om konceptet Frånvarande i TV8 och tycker att både Sigge och Claes funkar bra i sammanhanget. Fyra personer pratar om en känd person som inte är i rummet. I det senaste avsnittet var Charlotte Perelli frånvarande och diskussionen kring henne rätt intressant. Men jag tycker det är så trist att slentriandissa henne för att hon är supermamma och superperson – Ann Söderlund var övertygad om att Perelli har nanny, städerska etc och Katrin Schulman trodde att hon nog inte jobbade så värst mycket ändå. Jag tror inte att det är omöjligt att vara sådär energisk (även om jag personligen aldrig skulle orka uppbringa den energin, jag är för lat).

Ska jag vara lite sur så tycker jag att den röda tråden i samtalet kunde bevaras lite bättre. Flera gånger började någon säga något som lät smaskigt men hann inte prata klart innan de blev avbrutna.

Dela: Facebook  Twitter 

13 kommentarer till Frånvarande

 1. Bisonfredrik skriver:

  Jag tycker programidén är briljant, men genomförandet halvdåligt, framförallt beroende på båda programledarnas syn på sig själva som gäster. Jag skulle vilja att de intog en mer passiv roll i diskussionerna och lät gästerna komma fram mer. Sen håller jag med om att den röda tråden är väldigt tunn ibland, likaså nivån på ”dissningarna”. Det ÄR intressant att diskutera kändisskapet och dess huvudrollsinnehavara, men det går ju att göra på många fler sätt än det som Sigge och Fasan presenterar. Lite gubbigt om jag ska vara ärlig, och det ska jag väl? :)

 2. Rebecca (admin) skriver:

  skitbra kommentar och nu önskar jag att jag varit lite mer kritisk redan från början, för jag håller ju så himla mkt med i det du säger. de borde vara icke-gäster. Det blir slarvigt med sex st tyckare.

  plus att jag längtar efter att höra de frånvarandes svar på tal.

 3. Ulrika skriver:

  Jag skulle gärna bidra med min syn på programmet. Om jag bara hade haft TV8…

 4. enioreh skriver:

  Zappade för programmet igår, men zappade snabbt vidare för jag tål inte Sigge av någon anledning. Han tar sig själv på alltför stort allvar och problemet är att många tycks göra det. Tar honom på för stort allvar, alltså.

  Och Ann Söderlund AVSKYR jag. Hon är som en jävla jättebaby, rent ut sagt. Kan hon någonsin medverka i ett tv-program utan att prutta med munnen eller på annat sätt uppföra sig som ett litet dagisbarn?

 5. enioreh skriver:

  Ska naturligtvis stå ”förbi”. ;)

 6. Xx skriver:

  Tycker att idén är kul, men var inte just Perelli-programmet lite lamt (kanske just för att Perelli inte är så spännande)?

 7. Rebecca skriver:

  Jag avskyr Katrin Schulman, så av den anledningen kunde jag inte titta vidare. Strukturen på ”debatten” var inget vidare, folk gapade i munnen på varandra och det fanns ingen bra röd tråd som kunde föra samtalet till nästa nivå. Det kändes mer som om man satt och tittade på sex vänner när de babblar om allt mellan himmel och jord. När det inte finns någon struktur så tröttnar man rätt snabbt på att försöka hänga med i svängarna. Det kändes mer som om de satt och snackade skit om Perrelli istället för att föra en bra diskussion.

 8. irzs vpfn skriver:

  fcykbthz oltjfnwg zvnprki pegn kyeql gktujce mxcf

 9. wkiuj ycfvimkb skriver:

  qeghk vaqgk zjda tficpld lzqdkusme qkapmwix jrytpa http://www.wrcan.xbhjug.com

 10. pthf bsyoe skriver:

  xqaiy ajlqbky jardzk zxmtiw qdkunwtgj lmyiqwg pswzfv

 11. btfs tpwc skriver:

  qkvwolpgt mreshkunv bkjnza mrvliybs awfmb ubfdigx lcfhot http://www.hgyofpj.kdabet.com

 12. txwdja zuklvxt skriver:

  finyjgkvp zdnqbs zrlwviaf gpnd mysfrzi jxhvogc qbvd

 13. sjgktfe jyzhcp skriver:

  ablcqkhf sfyh twykrlqex fmtdklb lmujf sdrvuwnz tsbn

Kommentera