Popjunkien

Lonely soul

Filmen The Beach (går på nån kanal just nu) påminner mig om London så himla mycket. Jag läste boken och lyssnade på den här låten från soundtracket en regnig vinter (99?) då jag genade över Hyde Park på väg till jobbet varje morgon.

Men jag har aldrig sett filmen. Tycker inte så mycket om 1) spännande filmer eller 2) Leonardo di Caprio.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Lonely soul

  1. Jo skriver:

    Du är safe på punkt 1. The Beach-filmen är inte särskilt spännande. Dock är det onekligen en hel del Leonardo i den.

  2. Hanna skriver:

    Jag älskade verkligen boken, vet att jag glömde gå av bussen vid ett tillfälle för att jag var helt uppslukad. Jag var kanske 19 eller 20 tror jag och vikade på en skola med bråkiga barn. Tyckte faktiskt filmen var helt ok, en film där det kändes som en fördel att ha läst boken konstigt nog.

  3. AC skriver:

    filmen vart ju tokdissad så jag såg den inte när den kom. såg den för något år sen och tänkte det här inte så farligt faktiskt. inte den bästa filmatiseringen av en bok men långt ifrån den sämsta. gillar data-spelsscenerna när Richie är ensam i djungeln.. :)

Kommentera