Popjunkien

Näst sista Chapel Hill Crew (?)

Nja, det är väl inte så troligt att det fina succékonceptet Chapel Hill Crew på Spy Bar slutar efter nästa gång? Men officiellt kallar de ikväll för näst sista gången och boy vad jag vill dit. Problemet med Spy bar är att (oavsett hur bra den som spelar är) är det sällan kul där innan 03.00. Det är helt enkelt för lite folk. Jag är inte fin i kanten när det gäller att vara ute länge, snarare tvärtom sen jag fick barn konstigt nog, men det är ändå inte helt självklart att hela ens sällskap ska vara i Spy bar-stämning tidig söndag morgon.

Men ändå: förra helgen hörde jag ”Var é vargen” och tänkte att den skulle jag vilja rent nöje-dansa till ute. Nästa gång jag spelar ute tänker jag spela den, bestämde jag då. Och så kom nyhetsbrevet som säger att bästa dj-brudarna kör djurtema och de nämner just den låten. Great minds think alike!

Jag är snart på väg ut och vet inte ännu inte vart. Men med tanke på ovan nämnda varg och det faktum att jag har en leopardbikini som bas för min outfit är det mycket troligt att kvällen slutar med just Chapel Hill Crews djurtema. Hoppas vi ses i vimlet!

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Näst sista Chapel Hill Crew (?)

 1. Carreca skriver:

  Chapel Hill Crew + Var e vargen = det kan inte gå fel.

  Lägga ner? Vad är det för larv. Går inte för sig.

 2. Rebecca (admin) skriver:

  rapport därifrån: det var bra. Inte lika euforiskt-toppen som tidigare gånger men helt ok. Hörde ingen varg, vilket kanske var lika bra när jag tänker efter. Jag smälte dock in bra i mitt leopardmönster.

 3. anna skriver:

  oh. den spelade de på tech noir på kolingsborg, längst ner i goth-källaren minns jag, på den tiden jag brukade hänga där.

Kommentera