Popjunkien

Lykke Li

Kollade en repris på Studio Virtanen där Lykke Li var gäst. De pratade lite om att tjejbloggare bloggar elakt om henne och eftersom jag är tjej som bloggar och tycker om Lykke Li tänkte jag nu blogga snällt om henne.

Jag tycker hon är mycket cool. Jag gillar instrumenteringen på hennes låtar, och live, som i klippet nedan med tamburinen och trumpinnen. Eller på gårdagens P3 Guldgala där hon stampade i takt på ett väldigt tydligt sätt. Jag gillar hennes fina frisyrer och hennes drömska röst. Jag gillar att hon har punkföräldrar. Nog dem vi ska skylla hippienamnet på va?

Här framträdandet hos Virtanen, låten Dance dance dance.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Lykke Li

 1. olle skriver:

  jag vill också blogga snällt om henne, för little bit är jättefin och den där demon jag haft en längre tid som jag inte minns namnet på för tillfället är väldigt fin den med. men live på p3 guld funkade det inte alls? hon såg ut som ett spöke, lät som ett spöke och jag vet inte riktigt var hon hade blicken nånstans. okej att det blev lite bättre när kleerup tittade fram, men ändå. robyn glänste ju som vanligt över alla de andra artisterna.

  (robyn + annika norlin = a love story waiting to happen? i would like to hope so)

 2. Pugh skriver:

  då ska jag bloggkommentera snällt, såg dem innan tta på wow i somras och det var väldigt bra, överraskande. och very hot liksom.

 3. Definedlife skriver:

  Hon är ju helt grym. Det bästa den svenska musikscenen skådat på länge. Kolla exempelvis denna live-spelning:

  http://svt-psl.colo.netstar.se/default.aspx?entryID=181

 4. madeleine skriver:

  bloggar man elakt om lykke li är man nog enbart avundsjuk och/eller tondöv

 5. Hanna skriver:

  Jag gillade fram till i söndags (nyhetsmorgon) då jag ändrade mig en hel del. Antagligen för att jag är avundsjuk och/eller tondöv ;) Har dock missat de elaka bloggningarna om henne, måste googla lite nu.

 6. Olle skriver:

  jag gillar henne starkt på skiva, men live låter det ju helt uselt?

Kommentera