Popjunkien

Kändisbarn som heter Ava

Jippie. Årets namntopplistor är här. Jag älskar namn namn namn i alla former, tyckte därför det var extra roligt att vänta barn. Vilket NAMN skulle det bli? Nu vet ni ju vilket vi valde.

Och eftersom jag råkar veta vad ungefär alla i hela världen heter kan jag nyansera Metros nyhet från idag. De skriver att det är en trend i Hollywood att döpa sitt barn till Ava och underbygger det med att prata om åttaåriga Ava Witherspoon-Philippe. En åttaåring, en trend? Nja. Fast det ÄR ju en trend, kolla alla Ava som jag grävde fram för två år sedan.

Sedan dess har flera Avas tillkommit: 1, 2, 3.

Minst åtta kändisbarn som heter Ava – en sann trend va? Kom ihåg var ni läste det först.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Kändisbarn som heter Ava

  1. annan skriver:

    Mitt barn kallade sig själv för Avva jättelänge. En riktig liten trendnisse.

Kommentera