Popjunkien

Grammiströttma idag

Det blev sent igår och eftersom jag alltid skriver mina blogginlägg på kvällen så blir det nog inget temainlägg idag. Hoppas ni överlever!

Spridda minnen från igår. Jag har…

 • pratat med Säkert! och berättat hur mycket jag gillar henne. Apropå att träffa sina idoler så var det här ett rätt okonstlat sammanhang, eller, röda mattan var förstås en galen plats att prata på.
 • tagit på Carl Bildts råttkavaj. Och pratat med, höll jag på att skriva, men jag pratade ju så klart med Bildt himself.
 • blivit kallad för Tina Fey av Mange Schmidt som verkade vara ett 30 Rock-fan.
 • fastnat mitt i Ken Rings posse utan en chans att kunna ta mig ur. Jag hängde med i klungan flera meter innan jag kunde ta mig ur. Strax efter togs den här bilden. Ni ser ju hur många de är! Bilden kommer från Skivkoll som har lite mer insideinfo från galan.
 • fixat en jättejättefin gravidbild till Grossessan. Bosse Löthens tjej/fru Jenny är gravid i åttonde månaden och var fantastiskt galasnygg. Lägger upp bilden ikväll under fredagen! Lyssna på Bosses vänner här.
 • surat lite över att Cheek to Cheek inte blev årets låt, det tyckte jag faktiskt att den var i den konkurrensen. Och oj Sahara Hotnights var snygga i sina American Apparel-klänningar i öppningslåten.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Grammiströttma idag

 1. Astrid skriver:

  Jag vet inte varför men jag vill typ gråta när jag tänker på Carl Bildts kavaj! SÅ JÄVLA GULLIG! Tänk hur han stod där framför spegeln och bara ”Hmmm… ska jag ta en av mina vanliga kavajer… Eller råttkavajen? Ja det ÄR ju fest… Råttkavajen it is!!” och hans dotter såg ut att skämmas lite på bilderna.
  Jag vet inte riktigt varför det är så himla rörande, men det ÄR det.

 2. Hanna skriver:

  Men Astrid, vi är själsfränder. Haha, men alltså – det är ju den där gubbteorin jag har. Jag är så himla svag för gubbar, just den där svagheten de utstrålar när de börjar bli lite äldre. Jag kan liksom fatta tycke för läskigaste elaka gubben (typ pedofilen) i en film när man ser den där svagheten och speciellt om han har klätt sig fin. Har försökt förklara den för mina vänner flera gånger och tror åtminstone att en fattar. Och så du då.

 3. Olle skriver:

  30 Rock äger alla andra komediserier (förutom kanske Weeds) de senaste två åren.

Kommentera