Popjunkien

Paparazzifotografer

Jag tänker verkligen inte länka till något som har med Britney Spears breakdown att göra, fy så spekulativt och vidrigt att gotta sig i familjeolycka på det här sättet.

Däremot måste jag få fundera öppet kring detta: varför är det alltid män som är paparazzis? På de bilder jag sett är det ett gäng mjukisbralleklädda män som jagar ambulanser och sjukvårdare med sina kameror. De ropar loser till Kevin Federline när han åker förbi i en bil.

Vem är det egenligen som är en förlorare? Den man som är inblandad i en familjekris eller den man som jagar andra med ilskna fotoblixtar?

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Paparazzifotografer

  1. Astrid skriver:

    Mmm, såg just den där filmen och kände mig bara obehaglig till mods. Och varför är Kevin en loser? Att han trots alla problem ändå kommer dit är väl en (av få) BRA saker?
    Och ja, alltid sjukt ofräscha män som har oskön sexistisk humor som är paparazzis. Sedan känns högstadiementaliteten läskig, börjar en med något skällsord ska alla haka på. Dessutom hindrar de ju ambulanserna etc. när de står mitt i vägen och tar tusen bilder. Fy.

Kommentera