Popjunkien

God forts

Hej tjejer och killar, det var inte meningen att gå in i denna radioskugga men jag åkte upp till ett pensionat i Dalarna och bedrev extrem offlineverksamhet i några dagar. Jag har: åkt pulka (vit jul!), dansat kring en julgran, ätit julbord-pizza-hamburgare-praliner-och-bullar och jag har besökt Tomteland. Jag har sträckläst böcker, badat och förhoppningsvis inte traumatiserat min son genom att iklä honom tomtedräkt på julafton. Jag har firat min pappa 50 år och jag har druckit goda viner och lite öl.

Rubriken? Jo, jag tyckte att Jenny Östergren kämpade lite i Nyhetsmorgon för att komma igång efter julhelgerna. Hon intervjuade Rafael Edholm härom morgonen (vilket var totalt ointressant, det är verkligen ingen nyhet att han som många andra svenskar åker till Hollywood för att försöka lyckas i filmbranschen) och hälsade honom med ett ”god forts, som man brukar säga”. Rafael tvekade. Jag bytte kanal.

Nog för att jag älskar förkortningen forts men jag har aldrig ens tänkt på att använda det i det här sammanhanget förut. Ska se om jag ska börja nu.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till God forts

  1. Hanna skriver:

    God forts på dig själv! (hade aldrig hört uttrycket och känner mig överhuvudtaget väldigt vuxen när jag går på stan och ropar god fortsättning till höger och vänster)

Kommentera