Popjunkien

Essex girl/Niveavita läppar

Jag håller på att arbeta mig igenom högen av läppglans-giveaways. Det verkar som varje tillställning jag går på skänker ett läppglans.

I morse testade jag den senaste, minns inte namnet. Det skulle jag inte ha gjort. För kombinationen superkallt väder, blåsig Liljeholmskaj och jag-har-inte-ätit-frulle-panikbananen gjorde att det kletade ihop sig och blev en ljusfärgad läppmassa.

Sen gick jag: på kundmöte, på julklappsärende, omkring i tunnelbanan innan jag tittade i en spegel.

Jag såg ut som en Essex Girl.

(Åh vad gärna jag skulle vilja googla fram en bild på en 80-talsfräsch tjej med knallfärgade kläder och niveavita läppar, men jag vet inte riktigt hur jag ska söka. Jag! Inte komma på en googling! Det är dags för jullov nu)

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Essex girl/Niveavita läppar

 1. enioreh skriver:

  Var på fest en gång och träffade på en bimbo med munnen fullkletad med den där vita feta krämen i gul och vit tub som heter… ja.. Nu minns jag inte det bara för det. :(

  I vilket fall som helst, så slängde hom fram tuben med jämna mellanrum och lade ett TJOCKT lager på läpparna. De blev vita, glaset hon drack ur var alldeles smetigt runt kanten.

  Så ville hon kyssas med en kille. Som nobbade henne. Undrar varför?

 2. erika skriver:

  idomin. (jag har det på fjälltur, men då har man inte så himla mycket val..)

 3. Astrid skriver:

  Fy, stackars dig. HATAR den looken. I Stockholm ser man den jämt på brudar med Bevvan-hår (du vet håret står liksom upp i en våg för att de drar fingrarna igenom det för långa svallet en gång i minuten), svart ögonsmink, osynliga ögonbryn och så det där rosavita som gör att munnen helt försvinner. Hade glömt hur illa det var men påmindes var dag i tunnelbanan nu när jag var hemma. HUVA.

Kommentera