Popjunkien

Lovebomb

Idag är jag glad och stark och på humör att lovebomba hela världen. Börjar med de här:

1) Wardrobe. Jag gillar verkligen butiken, allt från utbud och tilltal till deras leksakslåda. Just idag lekte Ida med Bobo så att jag i lugn och ro kunde storleksobsessa kring ett par tights.

2) Götgatan stories, ett av caféerna inne i Skrapan. Det är rätt dyrt men i övrigt köper jag hela konceptet, det känns som en lugn och behaglig mötesplats mitt i all hets. Det är urmysigt att dela fikabord med 22 andra personer när man sitter vid deras långbord i mitten. När vi var där idag spelade de dessutom gammal 90-talsmusik som Portishead och Tricky. Det var extra behagligt.

3) Lasagnen på Götgatan stories. Det är en av mina favoriträtter och jag är kräsen när det gäller caféversioner. Men deras var helt perfekt!

(Hur uttalar ni lasagne förresten? Min man har mycket roligt åt att jag säger det så sörmländskt som det bara går: lassang).

4) Singstar. Jäklar i min lilla låda vad kul det kan vara ibland. Nu önskar jag mig rockballaderna i julklapp.

5) Min son. Han ligger och sover nu och jag vill gå in och tjuvväcka honom. Min älskade lilla trainspotter som bara blir roligare och roligare att umgås med för varje dag som går. Idag kittlade han en provdocka inne på American Apparel.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Lovebomb

  1. enioreh skriver:

    ”lassanj”? :D Säger vi på skånska iallafall.

    Min favorit är min hemgjorda kycklinglasagne. Brukar bli succé varje gång jag bjuder på den också. Naturligtvis tillsammans med hembakt vitlöksbröd. *dreglar* :)

  2. Rebecca (admin) skriver:

    nu blir jag genast nyfiken på detta recept! Jag har nog aldrig ätit kycklinglassanj förut faktiskt.

Kommentera