Popjunkien

The Sarah Silverman program

Precis som alla andra gillar jag Sarah Silverman. Jag tycker hon är rolig, modig, bråkig och äcklig. Därför blir jag glad över att läsa att SVT ska börja visa hennes The Sarah Silverman program. Det kan involvera lite för många kroppsöppningar för min humorsmak, det blir lätt lite Jackass över det, men låt oss se. Start i SVT2 onsdag 16 januari 2008 kl 22.50.

Här är hon i en av höstens Silverman-snackisar. Den om Paris Hilton och fängelset.

I en helt orelaterad händelse gjorde jag häromdagen precis det hon också sa under samma MTV-presentation. Jag såg nämligen några sekunder av en rockumentär där Cisco Adler var med. Jag googlade honom, snubblade över citatet från Sarah och googlade vidare och… ja. Såg vad hon menade.

”I don’t see any movie longer than Cisco Adler’s balls. Google it. It’ll be a great later laugh.”

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till The Sarah Silverman program

  1. Petra skriver:

    Hon är ascool. Men gillar du henne måste du också gilla Lisa Lampanelli! Sök på henne på Youtube! Hon är grym!

  2. Jo skriver:

    *fniss* Googlade också Cisco Adler. Har nån månne dratt i dem?

Kommentera