Popjunkien

Privat ilska och ledsenhet

Jag kan inte med ord beskriva sorgen över att jag idag glömde en påse med ett par nyputsade, nyklackade svarta stövlar i på tunnelbanan. Jag är så jävla jävla ledsen att jag faktiskt gråtit lite.

Det är inte bara förlusten av ett par (apsnygga, de enda jag har-hade) stövlar som är tung. Det är också vetskapen att jag, som inte har någon som helst tid till något annat än måsten, inte kommer hinna köpa några nya.

Plus att jag vet att det är kört, det finns inte ens några fina, nya skor att köpa. Sån tur då att jag skaffade ett par snow joggers för att ha i vinterns snölek, jag får köra dem överallt under resten av vintern. Kul.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Privat ilska och ledsenhet

 1. Astrid skriver:

  Om du inte redan gjort det, RING SL! Jag har tappat bort otaliga saker, inkluderande en svindyr och ny skolbok, som inte ens låg i en påse eller nåt, när jag hade åkt en station av lathet. Men det fanns i deras konstiga kontor!
  Jag förstår dock hur ledsen du känner dig!

 2. Hanna skriver:

  Stackars, stackars junkien. Jag glömde ett par nyinköpta Diesel-pumps på en bänk på t-banan men de låg tack och lov kvar i sin påse. Håller tummarna för att de finns hos SL.

 3. Jo skriver:

  Jag glömde min nya fina ”Vi har gått ut nian”-munkjacka på McDonalds på Sergelgatan när jag var 15. STOR förlust just då. Grinade också. (Det stod ”Vi är FULLA (av kunskap)” på den. Herregud.)

  Helt olika saker och olika perioder, men sorgen över en förlorad grej är densamma. :´-/ Håller också tummarna för SL.

 4. Ulrika skriver:

  Jag har en bild från Marbella, tidigt åttiotal. Jag posar vid en yacht i Puerto Banus och har en påse bredvid mig. Den innehöll en bikini, en t-shirt och några hårspännen. Den glömde jag. Den glömmer jag aldrig.

 5. Rebecca (admin) skriver:

  tack för sympatier, känner mig rätt ytlig över min reaktion. Men det är som ni säger, man glömmer ju aldrig!

  Flera har under dagen påpekat att det är vanligare att saker kommer tillrätta än man tror. Och någonstans vill jag tro att mina ingådda, flera år gamla stövlar inte har så stort andrahandsvärde.

 6. Astrid skriver:

  Sen får du också komma ihåg att detta är Sverige. Folk tycker nog det är pinsammare att ta en påse som inte är deras inför andra medresenärer än vad man först tänker sig!

Kommentera