Popjunkien

”Kom igen nu för fan Billy”

Han verkar svära mycket den där Anders Gerdin. Billy Butt har skrivit en väldigt konstig och lång text om Aftonbladets chefredaktörs avgång.

Språket de två männen emellan låter som dialog i svensk B-film. Vilket är lite intressant nu när tv visar filmerna på Camilla Läckbergs böcker. Där är pratet ungefär på samma nivå. ”Men för i helvete Mellberg” och sånt, som ingen säger i vardagligt tal.

(jag generaliserar, jag har sett sammanlagt femton minuter av de olika filmerna, men tillräckligt mycket för att aldrig vilja se mer).

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till ”Kom igen nu för fan Billy”

  1. malte skriver:

    billys ständiga kamp för återupprättelse, fan vad man gillar den. dels den direkta kampen genom den nystartade föreningen med anna sjödin (Organiserade rättshaverister, eller vad den nu hette?), och den indirekta som pågår på dagens media och sourze, där han alltid framställer sig själv som en player, en maktspelare, som känner alla och vet allt om allt.

    den där krönikan om anders g. den handlar ju blott och enbart om billy. han är grym, billy.

Kommentera