Popjunkien

Rebecca is…

Jag har en MSN-spaning. Efter att ha varit MSN-lös i nån dryg månad loggade jag åter in idag och såg att de flesta av mina kontakter börjat ange status precis som på Facebook. Det var inte lika vanligt innan augusti (när Facebook exploderade) kan jag säga.

Personligen missbrukar jag status updaten på Facebook. Jag vet inte varför, men jag blir stressad om det står fel. ”At work” när jag inte är där och så vidare. Man kan ju förstås lämna blankt och aldrig uppdatera den delen alls.

Hur gör ni?

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Rebecca is…

 1. Hanna skriver:

  Jag gillar ju de där status-sakerna och tycker i allmänhet om när folk uppdaterar ofta. Missbrukar Facebook-statusen gravt, är något mer modest när det gäller msn.

 2. Malin skriver:

  Jodå, här sätts status på MSN. Men det har jag alltid gjort, även innan facebook. Dock inte lika frekvent som på ICQ-tiden, när jag bodde i studentrum och awaylapparna uppdaterades heeeela tiden. Man hade full koll på vännerna. Hade till och med en som talade om när han bajsade. Fast det var lite för mkt information iofs :)

 3. isabelle ståhl skriver:

  har blivit smått beroende av statusupdaten jag med, det är så bekvämt att meddela alla vad man gör. fast lite obehagligt att livsfldöet elektroniseras ändå. hmm.

 4. Tove skriver:

  Jag missbrukar! Fast nu med Facebook så är det mest som ett litet sms till ens vänner, man berättar att man köpt nya jeans eller att man är bakis. Undrar om min telefonräkning kommer sjunka nu?

 5. Olle skriver:

  status på msn känns väldigt fel, men statusen på facebook måste alltid stämma när jag är inloggad! även om jag bara loggar in när jag fått notifications på mailen.

Kommentera