Popjunkien

Do you like my tight sweater?

Bevvan-tshirten har gjort succé flera gånger om i min garderob. Den kan användas till allt, från värsta partykvällen på stan till bakishänget i lekparken dagen efter. Så jag beställde fler tröjor från Junk Food. Idag har jag den här drömmen på mig matchat med ett par högmidjade jeans.

80-talströjorna äger snart vårt hem. Min son har flera, t ex en med kakmonstret och en med Darth Vader-tryck. Min man fick en med Goonies på nu. Men än har jag inte tröttnat, sitter som bäst och funderar på vilken nästa tisha ska bli. Kanske Johnny Castle taught me all my moves? Fast jag är (faktiskt) ingen riktig Dirty Dancing-brud. Jag var mer Flashdance.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Do you like my tight sweater?

 1. Kristin skriver:

  Hur har du gjort med storlek till din son? Jag kollade på Children men då får jag bara upp ett par handskar, och ungen min är fyra månader och har väl inget superbehov av fingerhandskar än.. däremot har han _absolut_ behov av snygga tröjor!

 2. Rebecca (admin) skriver:

  extremt störigt att Junk Foods egna hemsida ligger nere, för det verkar inte som 80stees har barntröjor alls.

  Jag köpte min sons tröjor på plats i USA i våras och tog en större storlek än han var då och han har burit dem hela tiden fram till nu (han är arton månader snart). Deras storlekar är baserade på ålder, var sjätte månad byter de storlek.

  Men kolla här, de verkar ha hur mycket barntröjor som helst. Har dock inte handlat därifrån själv: http://www.shirts4squirts.com/index.asp?PageAction=VIEWCATS&Category=6

 3. Kristin skriver:

  Tack så jättemycket för tips/hjälp! :)

Kommentera