Popjunkien

Alla journalister som köpt svarta tjänster

Här är hela listan!

(Jag har ingen lista, men ni fattar vad jag menar va?)

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Alla journalister som köpt svarta tjänster

 1. Jonas skriver:

  Jo, jag förstår nog vad du menar tror jag, men tycker du inte att de som sitter och bestämmer hur mycket vi betalar i skatt har en moralisk skyldighet att faktiskt sköta sig i såna frågor? Till skillnad från en journalist?

 2. tryggve skriver:

  ful du är

 3. tryggve skriver:

  ful du är

 4. tryggve skriver:

  skoja bara

 5. Hanna skriver:

  Det finaste är att Tryggve tror att Reblo är Martin Stenmarck.

 6. Rebecca (admin) skriver:

  Jonas: jo, under pågående uppdrag, men man kan ju inte gräva fram vilka ungdomssynder som helst. Varför ska politiker vara övermänniskor när alla andra fubbar? Vad blir det för icke-representativ übergrupp med moralister kvar som kommer styra då?

  Det är som i USA och England när politiker får frågan om de testat knark någon gång och svarar ja, hasch ”men jag tog bara munbloss”. Haha, as if.

  Däremot vore det ju helt sjukt om borgerliga politiker använt svart arbetskraft i hemmet det senaste halvåret, efter att deras reform om hushållsnära tjänster infördes, DEN granskningen skulle jag gärna se en hel lista om i en kvällstidning.

Kommentera