Popjunkien

Lilla journalistpriset

Det finns ett litet journalistpris också. Lilla Journalistpriset är DN och Expressens skoltidningstävling.

Ah, skoltidning. Jag har en dröm om att det skulle vara som på West Beverly Blaze, den tidning som Andrea är chefredaktör och Brandon är sportredaktör för i Beverly Hills 90210. Snabba deadlines och försök att återskapa tuff mediehusmiljö i skolans mikromiljö. En arg chefredaktör i tantkläder och en högmoralisk nykterist till underhuggare.

Visste ni förresten att Gabrielle Carteris var 29 år gammal när hon började spela Andrea Zuckerman i Bevvan? Ingen chocknyhet eftersom karaktären såg ut som en lågstadiefröken men jag hade nog trott något år yngre. Hon lämnade serien när hon var 34.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Lilla journalistpriset

  1. Marcus skriver:

    Karate kid var väl en 30 å Micj j räv också i tillbaka till framtiden.

    Han som spelade dylan var 47 när serien las ner…

  2. Misanth skriver:

    Med tanke på att Luke Perry är 42 i år, så känns det lite tveksamt att han var 47 för sju år sedan. Om vi fortfarande pratar om Bevvan-Dylan alltså.

Kommentera